Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Як зберігати зелень в холодильнику
Опубліковано : 12-06-2015, 14:47 | Категорія: Дім
Свіжа зелень присутня в раціоні майже в кожної людини. Однак, можливість зірвати її прямо з грядки, і відразу ж покласти в салат є далеко не у кожного. І як раз таки з цієї причини і необхідно задуматися про те, як правильно її зберігати.
У деяких нових холодильниках присутня так звана «нульова камера», і вона як раз таки відмінно підходить під зберігання зелені. Але не поспішайте засмучуватися, якщо у вашому холодильнику такого відділення немає, є і деякі інші способи.
Перший спосіб, мабуть, найпростіший. Для початку вам знадобитися придбати спеціальні пластикові контейнери, які призначені для зберігання зелені. Вони продаються абсолютно на будь-який смак - з різним обсягом, кольором і формою. Потім, не поспішайте відразу ж класти туди зелень, для початку переберіть її, промийте і добре висушіть. Звичайно, ці контейнери стоять досить багато грошей, але все ж краще витратитися й придбати їх, ніж постійно викидати зіпсовані продукти.
Можна скористатися і куди більш дешевим способом, і обійтися скляною банкою, не витрачаючи зайві гроші на контейнер. Насамперед добре промийте рослини, після чого розкладіть на паперовому рушнику, і залиште так приблизно на двадцять хвилин. Коли зелень висохне, складіть її в суху, чисту скляну банку, і щільно закрийте кришкою. Саму ж банку поставте в холодильник. Таким способом продовжити «життя» зелені можна на 2-3 тижні.
Ще один варіант, це упакувати зелень у вологий папір. Для цього більше підійде паперовий рушник - тут найважливіше, щоб через вологу папір не розповзалася. Зелень повністю загорніть у рушник. Намочіть папір під краном, або, якщо є така можливість, побризкати на неї з пульверизатора. Потім покладіть це все в поліетиленовий пакет, і залиште в холодильнику.
У деяких нових холодильниках присутня так звана «нульова камера», і вона як раз таки відмінно підходить під зберігання зелені. Але не поспішайте засмучуватися, якщо у вашому холодильнику такого відділення немає, є і деякі інші способи.
Перший спосіб, мабуть, найпростіший. Для початку вам знадобитися придбати спеціальні пластикові контейнери, які призначені для зберігання зелені. Вони продаються абсолютно на будь-який смак - з різним обсягом, кольором і формою. Потім, не поспішайте відразу ж класти туди зелень, для початку переберіть її, промийте і добре висушіть. Звичайно, ці контейнери стоять досить багато грошей, але все ж краще витратитися й придбати їх, ніж постійно викидати зіпсовані продукти.
Можна скористатися і куди більш дешевим способом, і обійтися скляною банкою, не витрачаючи зайві гроші на контейнер. Насамперед добре промийте рослини, після чого розкладіть на паперовому рушнику, і залиште так приблизно на двадцять хвилин. Коли зелень висохне, складіть її в суху, чисту скляну банку, і щільно закрийте кришкою. Саму ж банку поставте в холодильник. Таким способом продовжити «життя» зелені можна на 2-3 тижні.
Ще один варіант, це упакувати зелень у вологий папір. Для цього більше підійде паперовий рушник - тут найважливіше, щоб через вологу папір не розповзалася. Зелень повністю загорніть у рушник. Намочіть папір під краном, або, якщо є така можливість, побризкати на неї з пульверизатора. Потім покладіть це все в поліетиленовий пакет, і залиште в холодильнику.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.