Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Як зберігати сир
Опубліковано : 12-06-2015, 14:46 | Категорія: Дім
Сир є досить популярним продуктом в Росії, проте якщо зберігати його неправильно, це може призвести до того, що сир попросту втратить свій смак, а також досить скоро зіпсується, засохне і запліснявіє.
Тому, якщо ви не хочете викинути сир вже через пару днів після покупки, а навпаки, бажаєте продовжити йому «життя», то в першу чергу важливо знати, що для кожного виду сиру потрібно різні умови зберігання.
Як зберігати напівтверді і тверді сорти сиру
До даних сортів відносяться такі сири як: емменталь, грюйер, а також пармезан і чеддер, напевно відомі навіть тим, хто їх не купував. Термін зберігання таких сирів може бути різний, починаючи від 4-хо тижнів і до 6-ти місяців, при зберіганні в морозильній камері. Отже, якщо вам хочеться зберегти сир на тривалий час, вам потрібно обернути шматок сиру вощеного папером, після чого також натягнути на нього зверху поліетиленову плівку. Така конструкція буде перешкоджати проникненню повітря. Після того, як ви «запакуете» сир, помістіть його в холодильник. Температура для зберігання повинна бути від чотирьох до восьми градусів за Цельсієм.
Як зберігати ропні сири
До даного виду сирів можна віднести сири фета, чечел і сулугуні. Якщо ви купуєте даний сир для тривалого зберігання, то вам також знадобитися відразу ж придбати і розсіл. Ропні сир зберігається в свіжому вигляді дуже короткий проміжок часу, і бажано при цьому зберігати його в паперовому пакеті. Для того ж, щоб зберегти його на більш тривалий термін (зазвичай це до 3-х місяців) досить помістити сир у пластиковий контейнер з розсолом, і щільно закрити.
Як зберігати сирні та пастоподібні сири
До цих сортів відносяться такі сири як: маскарпоне, риккотой і моцарелла. Зазвичай їх зберігають в тій же упаковці, в якій вони були придбані. Зазвичай, вони зберігаються не більше тижня, для того ж, щоб продовжити цей термін до півроку, можна заморозити сир, от тільки після розморожування повторити процедуру вже не можна.
Тому, якщо ви не хочете викинути сир вже через пару днів після покупки, а навпаки, бажаєте продовжити йому «життя», то в першу чергу важливо знати, що для кожного виду сиру потрібно різні умови зберігання.
Як зберігати напівтверді і тверді сорти сиру
До даних сортів відносяться такі сири як: емменталь, грюйер, а також пармезан і чеддер, напевно відомі навіть тим, хто їх не купував. Термін зберігання таких сирів може бути різний, починаючи від 4-хо тижнів і до 6-ти місяців, при зберіганні в морозильній камері. Отже, якщо вам хочеться зберегти сир на тривалий час, вам потрібно обернути шматок сиру вощеного папером, після чого також натягнути на нього зверху поліетиленову плівку. Така конструкція буде перешкоджати проникненню повітря. Після того, як ви «запакуете» сир, помістіть його в холодильник. Температура для зберігання повинна бути від чотирьох до восьми градусів за Цельсієм.
Як зберігати ропні сири
До даного виду сирів можна віднести сири фета, чечел і сулугуні. Якщо ви купуєте даний сир для тривалого зберігання, то вам також знадобитися відразу ж придбати і розсіл. Ропні сир зберігається в свіжому вигляді дуже короткий проміжок часу, і бажано при цьому зберігати його в паперовому пакеті. Для того ж, щоб зберегти його на більш тривалий термін (зазвичай це до 3-х місяців) досить помістити сир у пластиковий контейнер з розсолом, і щільно закрити.
Як зберігати сирні та пастоподібні сири
До цих сортів відносяться такі сири як: маскарпоне, риккотой і моцарелла. Зазвичай їх зберігають в тій же упаковці, в якій вони були придбані. Зазвичай, вони зберігаються не більше тижня, для того ж, щоб продовжити цей термін до півроку, можна заморозити сир, от тільки після розморожування повторити процедуру вже не можна.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.