Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 13-06-2013, 11:13 | Категорія: Стиль життя

Відпочинок н відкритому повітрі, клсн музик, стильний одяг і море знменитостей Що можебути більш привбливим, ніж сезон музичних фестивлів? Плнуєте цього літ відвідти один з них? Тоді ви точно повинні знти, який одяг вибрти н музичний фестивль. Як і см подія, фестивльн мод весел і особлив, і це, дійсно вжке звдння - виглядти шикрно посеред степу, в здушливій нтовпі бо під плючим сонцем. Тк що ж ндіти н музичний фестивль, щоб виглядти яскрвим і незбутнім, не втрчючи при цьому чрівний дух вільного, розслбленого іневимушеного стилю? Щоб виділитися в нтовпі молодих і модних, прислухйтеся до порд стилістів щодо фестивльної моди і не пропускйте свій шнс стти чстиною цього божевільного, дивного й ктивного події, яке ви будете пм'ятти вічно!
Що надіти на музичний фестиваль



Як одягнутися н музичний фестивль.

Ромнтичні квіткові принти, богемні мксі сукні, джинси,вироби, зв'язні гчком, мереживо, вишивк, кнтрі, фолк і етнічні мотиви, вінтжні вібрції і досить несподівні, видтні комбінції - це все, що може описти чудовий стиль одягу для музичного фестивлю. У вс звжди є шнс, використовувти своє внутрішнє чуття і кретивний підхід, комбінуючи різні тенденції, текстури і ткнини рзом, ле при цьому особливо не переборщуючи, щоб досягти чрівного невимушеного стилю.

Що з собою взяти нмузичний фестивль.

Якщо ви плнуєте длеку поїздку, щоб взяти учсть у вшому улюбленому музичному фестивлі бо ви живете досить близько до місця його проведення, нйголовніше брти до увги можливі несподівні зміни погоди. Не полінуйтеся взяти з собою пру легінсів, джинсів, бйкерське куртку, в'язний крдигн, блхон бо прку, ткож зручне взуття, як не буде зіпсовн в дощ бо в бруд. У рзі, якщо рптом сонце починє світитизндто яскрво, ніколи не збувйте про вше сонцезхисному кремі, сонцезхисних окулярх, купльникх, шльопнцях і крислтих літніх кпелюхх. У процесі нписння списку речей, необхідних для музичного фестивлю, звжди думйте в першу чергу про комфорт і прктичності. Звичйно, вм хочеться покзти своє нещодвно придбне дизйнерське плття, проте переконйтеся, що воно не буде просити постійного коригувння з вшого боку. Крім того, вибирйте одяг, як ввипдку її втрти бо випдкового псувння, не зіпсує вм нстрій і не злмє свято. Переконйтеся в тому, що ви взяли всі необхідні продукти крси з собою, в тому числі шмпунь для волосся і тіл, вологі серветки для зняття пилу і жиру з вшого обличчя і тіл, скрб для обличчя, зубну псту, декортивну косметику, дезодорнт і сонцезхисний крем . Нмгйтеся тримти все сме необхідне під рукою, нехй ці речі будуть звжди з вми в сумці н випдок, якщо щось терміновозндобитися. Не зйвим буде взяти бинти для ндння першої медичної допомоги, лейкоплстир і обов'язково мти з собою пляшку води. У той же чс, вирушючи н вечірку, злиште при собі не ндто бгто готівкових грошей, тк як тм буде бгто людей нвколо вс, і ви нвіть не помітите, як втртите свої гроші.
Що надіти на музичний фестиваль



Фестивль музики - порди по стилю.

Мбуть, єдине првило для стилю н музичному фестивлі - збути про всі глмурних речх, крще подумйте про легкому стилі хіпі - інді - ртистичному, невимушеному і веселому. Це нйвдліший випдок ндіти солодкі квіткові бо етнічні друковні міні-сукні бо химерні мксі в бохо-стилі, пру коротких розірвних бо потертих джинсових шорт у поєдннні з бндо, короткими топми бо вільними футболкми. Сорочки шмбре, мксі спідниці, комбінезони, жилети,в'язні гчком блузки і топи, джемпери і светри - Є дуже бгто ціквих чстин одягу, які можн змішувти і поєднувти, зстосовуючи творчий підхід для грячого фестивльного зовнішнього вигляду. Коли мов зходить про колірної плітрі, ви можете дотримувтися крколомних неонових квітів бо піти більш ромнтичним шляхом, віддючи перевгу нейтрльним: пстелі, кремовим, бежевим, верблюжим і джинсовим відтінкм. Відмінн ідея - не слідувти моднимитенденціями, знйти щось особливе, близьке вшому особистому стилю і інтересм. Стилісти нстійно рекомендують для створення унікльного, єдиного у своєму роді обрзу - невідповідність, контрст, комбінції і поєднння смих непоєднувних речей.
Що надіти на музичний фестиваль

Що надіти на музичний фестиваль

Ткож пропонуємо ще кільк ціквих порд щодо моди н музичному фестивлі:

• Оскільки більшість музичних фестивлів проводяться влітку і деякі н пустирі, де сонце світить сильніше, ніж де-небудь в місті, це відповідний чс продемонструвти більше оголеного тіл. Віддйте перевгу прі джинсових міні-шортів бо міні-спідниці, тим смим звернувши увгу оточуючих н свої довгі зсмглі. Ви можете вибрти модні шорти з високою тлією бо міні-спідниці гойдлки, поєднуючи їх з яскрвими футболкми бо укороченими топми.



• Прекрсним вибором сукні для фестивлю є те, що змусить вс виглядти в кінцевому рхунку видовищно і по-дівочому пустотливо. Зверніть увгу н модні моделі, кольору і принти. Ви можете вибрти прості міні-сукні в ретро-стилі бо з симетричними детлями, з прозорими вствкми бо з безліччю в'язних гчком і мереживних детлей. Змнливо буде виглядти мксі-плття в цигнському стилі в поєдннні з квіткою у волоссі і сндлями н плоскій підошві.



• Подумйте про джинсової ткнини. Деним і бгто джинсового одягу - один з нйкрутіших і нйбільш поширених фестивльних стилів. Ви можете комбінувти свої улюблені джинси-скинни, комбінезони, штни бо спідниці з в'язним гчком бо прінтовним верхом, доповнивши їх ковбойськими чобітьми бо бйкерскими боти. У випдку, якщо ви хочете менше джинсового одягу, зробіть свій вибір н користь джинсового жилет бо джинсової куртки.



• Експериментуйте з великою кількістю етнічних і цтекських візерунків, квіткових і змішних принтів.



• Ніколи не збувйте про прекрсне купльнику. Врховуйте свої пропорції і беріть до увги пристрсті при виборі ідельного купльник. Зверніть увгу н модні детлі, кольори і принти, і знову віддйте перевгу тому, що змушує вс виглядти божественно.



• Взуття, мбуть, нйвжливіший елемент, коли мов йде про фестивльної моді. У рзі погної дощової погоди, віддйте перевгу міцним черевикм бо взуття н високій плтформі відповідних кольорів т принтів всієї вшої одязі. Кросівки, ковбойські чоботи, бйкерські нпівчеревики, сндлі, моксини і плтформи - все це є прекрсним вибором для приголомшливого свят фестивлю.



• Незвжючи н вші уподобння, н музичні фестивлі крще вибирти крихітні сумки, щоб не турбувти всіх своєю величезною шкіряною сумкою-мішком. Невеликі потерті рюкзки, рнці бо миленькі шкіряні сумки н ремені через плече з бхромою будуть виглядти святково і грмоніювти з вшим нрядом.



• Звичйно, неможливо говорити про моду музичного фестивлю, не згдуючи про ксесури. Це сме той чс, коли ви повинні розмістити н собі свою творчість н тест і оживити свою зовнішність нйкрщим чином. Сонцезхисні окуляри, кпелюхи з широкими полями, мсивні сережки, брслети, нмист і кільця, шрфи і плнтини, прикрси для волосся - все це повинн мти при собі кожн фестивльн модниця.



• У якості остннього штрих, не збувйте про модною і невимушеній зчісці і стильному мкіяжі. Тут ви можете вибрти косу риб'ячий хвіст бо просто розпустити довге волосся. Нйсміливіші можуть піти н ірокез і яскрвий колір волосся. Що стосується мкіяжу, бо виконуйте його в мінімлістичному стилі, ви ж не н весілля збирєтеся в зрештою, бо використовуйте спецільний стильний мкіяж, ле не збувйте, що від спеки ви будете потіти, фрб може потекти по обличчю. Ви можете просто вибрти яскрву помду, це додсть «родзинки» вшому обрзу.

Остннє, ле не менш вжливе, не врто збувти про ндзвичйно піднесеному нстрої і сяючою усмішці н обличчі!
Що надіти на музичний фестиваль

Що надіти на музичний фестиваль
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Яке взуття вибрати на пляж

Яке взуття вибрати на пляж

З нстнням пляжного сезону всі дівчт поспішти зпстися...
У що були одягнені знаменитості на фестивалі музики і мистецтв Coachella цього року

У що були одягнені знаменитості на фестивалі музики і мистецтв Coachella цього року

Подивіться, у що були одягнені зірки під чс музичного...
Як правильно вибрати і красиво зав'язати палантин

Як правильно вибрати і красиво зав'язати палантин

Плнтин - Це витончений трибут жіночого грдеробу, який...
Стиль бароко в сучасній моді

Стиль бароко в сучасній моді

Вікторінське мереживо, блискучий шовк, блгородн позолочен...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...