Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 22-05-2013, 22:20 | Категорія: Стиль і Мода

Рніше чоловічікпелюхи клсифікувлися, як знк відмінності соцільних клсів один від одного. Чоловічі кпелюхи вже двно перетворился у позчсовий ксесур, який як і рніше підходить до сучсного чоловічому грдеробу, сьогодні вони стли нймоднішим чоловічим ксесуром і визнчють стиль. Роблячи ствку н універсльність і охоплюючи великий спектр стилів, кпелюхи можуть легко перетворитися н оригінльні кценти, звершльні нряд і вносять у нього остнній штрих. Моднітенденції чоловічого одягу 2013 диктують використння вишукного ксесур - кпелюхи. Якщо ви все ще шукєте відповіді щодо того, які стилі кпелюхів визнчють теплу пору року, що відрізняє один від одного м'яку фетровий кпелюх від пнми і який тип кпелюхи буде точно відповідти вшому стилю, читйте длі - ми зібрли відповіді н всі вші зпитння.

1. Кпелюх - Пнм.

Пнм, ткож відом, як солом'яний кпелюх, єтрдиційної солом'яним кпелюхом еквдорського походження і відрізняється склдкою в центрі. Вон зроблен зі сплетених листя пльм бо очерету. Сьогодні цей стильний літній головний убір може бути виготовлений з чого звгодно: полотн, соломи, сітки бо бвовни.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Пнми звжди світлі, легкі і дихючі. Деякі кжуть, що крщі пнми повинні витримти глон води без крплі витоку. Пнми, як првило, соціюються з морем ікурортом, ле він не менш доречні і в жрку спекотну погоду в місті. Нйкрще пнму доповнює річний лляний костюм, шорти, легкі сорочки і мйки, ткож сонцезхисні окуляри-вітори.

2. Кпелюх - Трілбі.

Трілбі - молодіжн кпелюх, виконн в хулігнському стилі. Це дуже бгтофункціонльний головний убір. Вон мє більш вузькі поля спереду, які розтшовні під кутом вниз і злегк зломлені вгору більш широке поле в здній чстині.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Трдиційно кпелюхи-Трілбі виготовляли з вовни кролик, ле, у зв'язку з еволюцією стилю, в дний чс для виготовлення цих кпелюхів можуть служити і бгто інших мтерілів, нприклд, ткі як твід, солом, шерсть і суміш нейлону з вовною. Носити Трілбі можн з мішкувтими джинсми, бвовняними футболкми, тонкими шортми і Еспдрільі бо поєднуючи їх з лляними костюмми і змшевої взуттям.

3. Кпелюх -Порк-Пй.

Головний убір у стилі Порк-Пй (Pork-pie) - це кпелюх з фетру бо соломи з циліндричною тулією і плоским верхом з зщипми по крю, як у пирог (звідси і пішл нзв - Pork-pie - у переклді ознчє пиріг зі свининою) .
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Нсолоджуючись зслуженим відродженням в цьому сезоні, кпелюхи Порк-пй чудово поєднуються з тонкими блейзермі, бвовняними брюкми в світлих тонх і туфлями-човникми боможуть служити доповненням до однотонної сорочці н гудзикх з кольоровим крвткою.

4. Плоск кепк.

Кепки з плоскою верхівкою в Шотлндії іменують bunnet. Вони являють собою округлу форму з невеликим жорстким козирком спереду. Плоскі кепки виготовляють з вовни т бвовни, ле нйчстіше вони зшиті з твіду з млюнком «ялинк», їх внутрішня чстин облицьовн шовком. Цей стиль можн простежити ще до 14-го століття, плоск кепк ткож згдується вЯк робочий головного убору серед бритнських іммігрнтів.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Плоск кепк - улюблений головний убір серед чоловіків робочого середовищ, ле вон ткож чудово виглядє, як повсякденний нряд у міському стилі. Модні комбінції з плоскою кепкою склдють шорти з бвовни бо тонкі джинси, сорочки-поло бо сорочки-оксфорд, доповнений фрнтівські жилетми, і не збувйте про стильних черевикх бо чоботях.

5. Кпелюх - Федор.

Федор - це, мбуть, нйпопулярніш фетровий кпелюх не тільки серед чоловіків, ле і серед жінок. Ця кпелюх, як првило, мє поля середньої величини і тулію з трьом вирзними вм'ятинми. Типов висот тулії стновить близько 114 см.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Федор може мти бо жорстку форму, бо пом'яту. Носити її можн з тонкими бвовняними сорочкми, прямими брюкми, легкими блейзермі бо об'ємними крдігнми великої в'язки. Звершити стильний обрз допоможуть змшеві черевики і круглі сонцезхисні окуляри.

6. Кпелюх - кнотье.

Кнотье є свого роду формльної річної кпелюхом для чоловіків. Кнотье ткож відом, як солом'яний кпелюх бо скіммер. Як првило, ці кпелюхи виготовлені з жорсткої соломи методом плетіння і мють жорстку плоску тулію і крю з однотонною бо смугстою стрічкою нвколо тулії.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Кпелюх-кнотье бул свого чсу нйпопулярнішим головним убором у судновлсників в кінці 19 століття і почтку 20-го століття, особливо для ктння н човнх бо знять вітрильним спортом. У сучсній моді кнотье нйдоречніше буде виглядти з смугстої тільником бо простий футболкою у поєдннні з джинсми, для більш елегнтного стилю кнотье крще комбінувти з літніми костюмми у світлих тонх.

7. Кепк - Гзетяр.

Гзетярі ще іменують восьмігрнкой бо яблучної кепкою. Рніше це бул шпк риблки бо пж, зовні дуже схож н плоску кепку. Вони мють прктично однкову форму і жорсткий козирок спереду, ле верхівк гзетяр кругліше, повніше, і містить кнопку н верхній чстині.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Кепк-гзетяр ідельно підходить для чепуристого повсякденного вбрння. Її поєднння з джинсовими сорочкми, брюкми низької посдки, трикотжними футболкми т шрфми в тон кепки додсть обрзу неперевершеного стилю.

8. Бейсбольн кепк.

Бейсболк є одним з видів кепок з м'якою верхівкою округлої форми і жорстким виступючим вперед козирком. У передній чстині бейсболки ззвичй містять вишивку, метлевий елемент бо логотипи спортивних комнд. У здній чстині, як првило, встновлені плстикові конструкції, які можн регулювти, липучки бо гумки, що дозволяють підігнти головний убір до розміру голови.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Бейсбольн кепк - мбуть, нйпоширеніший з усіх інших головний убір у сучсній моді. Бейсболки перевершують всі стилі, і до того ж вони мло змінюються з чсом. Ми чсто бчимо бейсболки у повсякденному житті, що смо собою вкзує н те, що їх можн носити з усією одягом у невимушеному стилі - брюкми, джинсми, бвовняними футболкми т курткми, кросівкми т змшевими чобітьми.

9. Птрульн кепк.

Нтхненн військовою темтикою кепк, приходить в сучсну моду, як ідельн льтернтив бейсболки для повсякденного носіння. Птрульн кепк - це м'як кепі з жорстким округлим козирком і плоским верхом. Ці кепки, як првило, виготовляють з ткнини в суміші 50% бвовни і 50% нейлону.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Птрульні кепки бувють смих різних кольорів і візерунків. Їх можн носити, як з футболкми і брюкми вільного покрою, тк і з нймоднішими версіями цих двох елементів грдеробу.

10. Кшкет.

Кшкет є однією з форм головного убору, який носили збройні сили бгтьох крїн, ткож прцівники бгтьох цивільних оргнізцій, одягнених з формою. Кшкет мє тулію, рнт і козирок. Козирок кшкет короткий, виготовляється зі шкіри бо блискучого плстик.
Чоловічі капелюхи і кепки 2013: модні стилі і як їх носити
Кшкет - це сміливий і провокційний головний убір, який може бути пом'якшений тонкими сорочкми і брюкми, курткми н кнопкх і джинсми. Для створення більш стильного і розкутого способу сміливо носите кшкети з бйкерскими шкіряними курткми.
(голосів:2)


Інше не менш цікаве:
Модні головні убори 2013-2014

Модні головні убори 2013-2014

Головний убір нового модного сезону покликний доповнювти і...
Модні капелюхи для літа: 5 кращих фасонів

Модні капелюхи для літа: 5 кращих фасонів

Ультрмодн кпелюх влітку - незмінний елемент одягу. А в...
Стиль бароко в сучасній моді

Стиль бароко в сучасній моді

Вікторінське мереживо, блискучий шовк, блгородн позолочен...
З чим носити сірі чоботи?

З чим носити сірі чоботи?

Здвлося б, що ціквого в сірих чоботях. Але не врто робити...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...