Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 7-11-2013, 11:03 | Категорія: Знаменитості

Екс-чоловік Дімопулос став іменитим фітнес-тренером
Колишній чоловік екс-ВІА Гри Снти Дімопулос бізнесмен Володимир Смсоненко предствив публіці свою фінтес-комнду Samson Team. Нрешті громдськість змогл побчити і оцінити фітнес-комнду, створену бізнесменом. 2листопд о фітнес-клубі BodyArt Fitness пройшл перше відкрите тренувння міжнродної комнди з фітнесу Samson Team, яку відвідли шнувльники фітнесу, бодібілдингу, послідовники ідей здорового способу життя т предствники ЗМІ. 20 дівчт з різних міст і нвіть різних крїн, що входять до склду комнди, оргнізовної бізнесменом і шнувльником спорту Володимиром Смсоненко, приїхли до Києв, щоб продемонструвти публіці свою фізичну форму. Історії появи кожної з них у Samson Team різномнітні: хтось вже пробувв себе в різних видх спорту. Деякі дівчт прийшли в комнду і зовсім з протилежного спорту сфери - модельного бізнесу.
І ось Samson Team, у якої н тренувння пішло всього кільк місяців, врзил присутніх прекрсним фізичним стном кожної з учсниць. Своє схвлення висловили імениті гості зходу, серед яких були: відомий російський бодібілдер і популярний шоумен, трирзовий чемпіон світу, переможець мерикнського турніру Arnold Classic Дмитро Яшнькин; шнувльник різних видів спорту, який свого чсу прцювв фітнес-інструктором, зрз - популярний ведучий НТВ Леонід Зкошнський; укрїнський співк і призер чемпіонту Європи з бодібілдингу Всиль Бондрчук. - Це моделі, які почли зймтися фітнесом, тобто, вони вміють поводитися н сцені, що буде відігрвти вжливу роль н виступх, - упевнений Всиль. - І я зню, що деякі з них тренуються усього місяця півтор, і вже досягли хороших результтів, грної форми. Я думю, що дуже велике мйбутнє і нвіть не сумнівюся, що вони порвуть всіх. Відкрите тренувння вів небйдужий до спорту т жіночу крсу Антолій Антоліч.
- Я ввжю, що це нйкрсивіш комнд в крїні в порівнянні з бскетбольними, волейбольними. Тому вони можуть приходити не тільки н чемпіонти з фітнесу, й н інші чемпіонти, нприклд, з волейболу, і тм вигрвти, - жртувв ведучий. Ткож був предствлений тренерський штб комнди в особі Гнни і Влерія Ббич, ткож головного тренер комнди, віце-чемпіон з фітнесу т бодібілдингу світу т Європи, тренер збірної Укрїни з фітнесу Сергія Клепчев.
- Нш мет - зробити дівчт спортивними, - підкреслив Сергій. - Тому що ті моделі, які зрз виступють н подіумі, по-моєму, зндто худі, мйже дистрофічні, і мло кому подобються. А коли жінк починє ходити в спортзл, у неї з'являються м'язи, форми. Вон крсив, тому що модель, і ще приводить своє тіло в порядок і стє нбгто ціквіше. І ткож тут вжливі стн шкіри, волосся, ідельні пропорції.

Нстрій зходу здвл з пультом DJ Anastasia, як, до слов, ткож є чемпіонкою світу з фітнесу. Зглом, випдкових людей тут не було, що щиро пордувло Володимир Смсоненк і ще більше зміцнило нмір дівчт битися з медлі. - Комнд, тренер, цілі, які стояли, - у ншій тмосфері вжко не стти чемпіоном, - зпевнив Володимир. - Всі дівчт дуже крсиві, спортивні, і нвіть зрз вже в одній комнді починється конкуренція, і це дуже здорово, тому що спортивне суперництво повинно бути звжди. Тепер всі очікувння Смсоненко сфокусовні н чемпіонті світу в Будпешті, який пройде з 13 по 17 листопд 2013 року і куди від Samson Team відпрвляються Др'я Мцк, Крин Жиронкін і, як оголосив Володимир н тренувнні, Мрин Землюк. І Володимир, і дівчт від цієї поїздки чекють виключно перемог Samson Team.

Керуюч фітнес-клубу BodyArt Fitness Анстсія Крмліт люб'язно презентувл всім учсницям комнди Samson Team бонементи н відвідувння гостинного фітнес-клубу, де дівчинки і проведуть остнні дні нпередодні чемпіонту. - Ми мйже готові, злишилося трохи зовсім, - кже Смсоненко. - У нс хороші результти, ле ми їдемо з золотом, тому повинні бути ідельними. Тому дівчт зрз гняємо дуже сильно.

Нгдємо, що комнд Samson Team бул зсновн в цьому році Володимиром Смсоненко. Головним тренером ств Сергій Клепчев. У минулому спільними зусиллями Смсоненко і Клепчев підготувли до учсті у змгннях з фітнесу т бідобілдінгу Снту Дімопулос, як взял перше місце в міжнродному чемпіонті, і Всиля Бондрчук, котрий посів призове місце у чемпіонті Європи.
Екс-чоловік Дімопулос став іменитим фітнес-тренером
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Скандал! Дімопулос розлучилася з чоловіком через його рукоприкладства?

Скандал! Дімопулос розлучилася з чоловіком через його рукоприкладства?

Місяць тому стло відомо, що екс-учсниця гурту ВІА Гр Снт...
Вправи за методикою фітнес-інструктора Мадонни

Вправи за методикою фітнес-інструктора Мадонни

Порд дня від Трейсі Андерсон...
Секрети фітнесу для початківців

Секрети фітнесу для початківців

Цю стттю ми вирішили присвятити всім тим, хто нрешті знйшов...
Фітнес вдома

Фітнес вдома

Нскільки тем “фітнес вдом” популярн? В звнтженому грфіку...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...