Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 31-08-2014, 22:23 | Категорія: Сім'я і Відносини

Всім чоловікам, хто вважає себе секс-досконалістю. 
1. Явище секс-гігнт бо: «Я буду через півгодини, чекй» ... 

Але як ж ступінь вшого егоїзму, особини чоловічої стті? Як вистчє у вс нхбств признчти подібні зустрічі? Жінк витртить мінімум дві години н підготовку. Вон поголиться ноги, візьме душ, крсиво уклде волосся, звдсть мкіяж, вибере підходяще нгоди білизн ...

Вон чектиме, хвилювтися, нлштовувтися ... А нтомість ви ндсте їй честь, прийдете в стрій футболці, зсмльцьовних джинсх, відмовитеся від внни (я врнці мився) і зпропонуйте любов н 5 хвилин? Як првило, тк і відбувється, н жль ... і я нітрохи не перебільшую.

ТАК, цивілізовні люди не поступють, пнове! І ступінь мого до вс презирств вже нстільки велик, що більше здивувти мене чи роздртувти ви просто не можете ... Бо більше нікуди.

Питння: невже ви дійсно отримуєте здоволення від скороминущого, випдкового сексу? Невже не розумієте, що виглядєте жлко? А інкше, ніж вищим ступенем егоїзму це «приємне» проведення чсу, під нзвою «секс н 1-2 рзи» нзвти не можн?

2. Пустіть мене в свій нл, мдм)

- А що з тобою можн в ліжку?
- А що ти хочеш?))
- Я хочу ВСЕ !!!
- Все? Смілив зяв! Фістинг, золотий дощ, змін ролей, Рейп, бондж, домінувння?))
- Ну .. Я цього всього не зню ... Я хочу нл ...

Меж мрій середньосттистичного чоловік про нйсміливішому і нездолнному сексі - це нльний секс. Вісім з десяти чоловіків, домовляючись про зустріч, зпитють про можливість проникнути у вшу попу. Але не поспішйте ні рдіти, ні ляктися. Якщо хоч б один з 10-ти зможе це осилити, то слв Богу. Ну, який може бути нл, якщо половин чоловіків з ВКонткте вже в 25 років свого «млюк» пльчикми притримують, щоб не промхнутися))

Щоб зймтися нльним сексом, треб мти ідельну ерекцію і знти техніку цієї спрви, інкше бжння зймтися тким сексом ви відіб'єте у жінки нзвжди! В принципі, що і відбувється н ділі.

Треб знти свого пртнер, відчувти його, і мти більший ступінь довіри з боку жінки, щоб дісттися до її інтимного місця, не признченого для нродження дітей. Тк що злиште свої фнтзії! Для більшості з вс горезвісний нльний секс тк і злишиться головною еротичної мрією всього вшого життя))

Питння: коли ви нвчитеся говорити првду хоч б смим собі і змиріться з тим, що деякі види сексу недоступні полуімпотентм?

3. Як щодо групповухи?

- Привіт, ти кльов! Я тк хочу з тобою переспти!
- Аг .. Крім тебе мені і не з ким ...
- А ти хочеш спробувти мого гігнт н смк?
- Звичйно! Це дже головн мрія мого життя. Ось спробую, і фктично більше жити буде нем чого ... Всі мрії збудуться.
- Ух, як ти гряч (жрти не розуміє). А подружк є?
- Є. А тобі нвіщо?
- Ну, я хочу спробувти з двом.
- А як ти собі це уявляєш?
- Зробимо «вертоліт».
- О! Які ти слов знєш! Тк може, взяти 5 подружок? Зробимо п'ять «вертольотів»?
- Круто! Можн і п'ять!

Друг мрія чоловік - це любовні ігри відрзу з двом жінкми. Предствляють вони це собі тк: він лежить н дивні, з келихом Хеннесі ХО в руці, дві подружки н його очх пестять один одного, грйливо н нього поглядючи. Він нкзовим жестом підкликє їх до себе і вони починють його пестити ... Як првило, длі цього чоловіч фнтзія не йде.

Один вельми недурний чоловік і досвідчений кохнець, н моє зпитння, чи хотів би він спробувти з двом жінкми, відповів:

«Чисто теоретично - тк. Як всякий чоловік я фнтзую про це. Але н прктиці я нвряд чи звжуся. Це ж непросто. Я боюся, що я не впорюся, просто не вистчить сил. А мені зовсім не хотілося б облжться перед двом жінкми ».
Але, повторюю, це були слов розумного чоловік і хорошого кохнця, який розуміє, скільки треб витртити сил і стрння, щоб здовольнити жінку по-спрвжньому. Щоб після любовних ігор, у неї не було сил зкрити з ним двері ... Це тк інформція для роздумів ... може хтось здумється і зробить висновки ...

4. Віртульні секс-знйомств

- Привіт, прикольні фотки!
- Це комплімент бо плювок в душу?
- Комплімент! Мені подобються ткі жінки, як ти ... Хочеш, я приїду до тебе?
- Нвіщо?
- Зймемося сексом!

З тих пір, як Диявол винйшов соцільні мережі, любовні ігри стли непотрібним твізмом. Весь бгтовіковий досвід злицянь, лицрських турнірів, пісень трубдурів, пристрстей Анни Креніної і Вронського звівся до соцілкм і до однієї єдиної фрзи: «Двй я приїду до тебе».

Ну, добре, двйте я опущу всі свої чисто жіночі емоції з цього приводу і просто зпитю вс: невже вм дійсно бсолютно все одно, з ким робити ЦЕ ?? Як ви взглі собі це уявляєте? Ну ось, жінк погодился, і що длі?

Ви взглі мєте н голові який-небудь сценрій зустрічі бо це звжди експромт?

Як ілюзія сидить у вших головх? Ви телефонуєте в двері, і вм відкривє німф в прозорій білизні, пхне духми, її рук тут же лягти вм н ширінку і вон шепоче вм н вухо хрипким і сексульним пошепки: «Дорогий ... Візьми мене прямо тут ... В коридорі. .. »?? І чи бгто з вс при цьому зможуть відпрцювти хоч б обов'язкову прогрму?

Або ви прихильники птрірхльних відносин? Тобто, для почтку чйку поп'ємо, з життя погомоніти, вже тільки потім, через півгодини, в койку? Невже ви не розумієте, що всі вші дурні і примітивні віртульні фнтзії будуть розбиті про рельність? Ось стоїть перед вми ВОНА - крсив, рельн жінк ...

І ви вперше її бчите, ви вперше чуєте її голос, вдихєте її зпх. Вон може (і швидше з все) зовсім не тк, як ви собі уявляли. Стрше бо молодше, товщі бо худее, вище бо нижче ... А тк як ви не особливо стрлися дізнтися її ближче, відрзу зпропонувли: «до тебе», то і її рівень інтелекту, і її почуття гумору бо його відсутність можуть стти для вс неприємним сюрпризом.

Ви в цей момент прирекли себе н долю жиголо, хлопчик-повію, який прийшов н виклик і повинен відпрцювти своє. Але ж н це здтні одиниці! Влштувти хороший секс зовсім незнйомій жінці - це, пнове, спрвжня мйстерність.

Між вми повинн бо проскочити іскр!

Іскр в постеле при першому знйомстві трпляється в одному випдку зі ст! Або ви повинні бути супер-профі в цьому питнні. Мти ідельну ерекцію, знти ерогенні жіночі зони і бути досить витривлим, оскільки жінку в перший рз можн розгойдувти годинми, і не фкт, що розгойдти ...

Ви повинні знти і вміти в ліжку все, і все перепробувти, бо ця жінк вм бсолютно не знйом, і ви не знєте, що їй подобється, що ні. А вон, швидше з все, не скже. Ви повинні володіти ндчутливістю по відношенню до пртнер, щоб цей вш секс-експромт був вдлим. Мло чоловіків здтних н тке .... Тк мло, що їх хочеться знести в Червону книгу)

Тк н якій же підстві 60% (як мінімум) чоловіків сйту Вконткте пропонує ткий секс? Адже длі починється кошмр! Як себе вести, ви не знєте. Як перейти від розмов до дії теж не знєте. Як роздягнути жінку і не зплуттися у влсних штнх теж не знєте. Т що ви взглі знєте!

Зте ви впевнені, що всі жінки з рнку до вечор тільки й роблять, що мріють про секс з незнйомцями, і знходяться в стні пермнентного збудження. Носитесь зі своїм збудженими ненітліямі, як з писною торбою і не знєте до кого прилштувтися.

Тк звичйно, меж мрій у будь-якої дми, доствити неземне блженство незнйомому мужику! Ви дійсно ТАК ввжєте? Боюся, що бгто хто з вс - тк!

Хочете докзів? Як кжуть в Одесі: "Їх є у мене".

Я спілкувлся з величезною кількістю дм н сйті Вконткте, і всі історії про однорзове сексі однкові до оскоми ...

«Спочтку я півгодини нмглся його порушити, потім нділу презервтив і ми почли, ле в процесі, н жль - у нього знову впв ... Абияк знову піднял, він зробив кільк зовсім невитонченої рухів і скінчив ... Але потів і віддуввся тк , як-ніби ми зймлися крутим сексом, щонйменше, півгодини ».

У 60% чоловіків при ткому сексі дуже погн і нестбільн ерекція. І жінці, як в його ліжку, як в пстці, доводиться робити все можливе, чсом - і неможливе, щоб (інший рз - просто з жлю) не дти чоловікові «втртити обличчя» і не соромитися того, що у нього нижче пупк. Але, см вон при цьому, отримує мінімум нсолоди, якщо взглі його отримує.

Тому що мйже всі, хто пише об'ємні мнускрипти: «Я буду довго і ніжно пестити твоє тіло, поки ти не стнеш знемгти від бжння» ...., в ліжко до ледь знйомої пні нпрвляються як вівці н зклння. Грубо кжучи: у ліжку лежть колоду-колодою і дивляться в стелю, ндючи «улюбленої» можливість метушитися нд своєю безвольною тушкою. А з чого це ми повинні нд вми метушитися? Любовні стосунки - це все ж взємно приємний процес.

І нвіть якщо чоловік може вчинити вельми непогний сттевий кт, то без душі, без гри, погляду, жесту, шепоту н вухо це нічого не стОит !! Від мехнічного сексу жінк

Інше не менш цікаве:
Екзотичний секс-фітнес або як скинути зайві кілограми

Екзотичний секс-фітнес або як скинути зайві кілограми

Якщо вш мрія - скинути кільк зйвих кілогрмів, дієти не...
Про що говорить колір його трусів?

Про що говорить колір його трусів?

Сьогодні ми не будемо говорити про секс серйозно. Нтомість...
Як впливає відсутність сексу на жіноче здоров'я

Як впливає відсутність сексу на жіноче здоров'я

Секс - невід'ємн чстин життя кожної людини, дже це єдиний...
Що таке секс по-українськи

Що таке секс по-українськи

Вітю, пнове!  Ех, двно пор зчіпти дорослі теми. Як тм, у...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...