Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Сирний пиріг з журавлиною
Опубліковано : 14-01-2015, 08:03 | Категорія: Хобі
Смачно, швидко і корисно. Плоди журавлини відмінне джерело вітамінів - містить багато вітаміну С, також є цінним джерелом вітаміну К1 а ще журавлина вважається низькокалорійним продуктом.
Для приготування потрібно
Для тіста:
200 грам борошна
40 грамів цукру
150 г вершкового масла
Для крему:
250 грамів маскарпоне
сік і цедра лайма
100 грамів цукру
2 яйця
100 мл збиті вершки
150 грам сушеної журавлини (замочити)
Для прикраси:
скибочки лайма, цукрова пудра
Спосіб приготування
Змішати борошно з цукром, додати 3-4 столові ложки холодної води, масло не розморожуючи, швидко порубати ножем. Обернути тісто в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Розкачати тісто на посипаний борошном деко, толщенной приблизно в 2 см, проколоти вилкою в декількох місцях і поставити в холодильник на годину. Перед випіканням накрити пергаментним папером і зверху насипати гороху для вантажу. Випікати 15 хвилин при 180 градусах Цельсія, а потім вийняти з духовки, зняти папір і горох. Корж розрізати на дві частини. Зробити крем: маскарпоне пюре з'єднати з соком і цедрою лайма, цукор і яйця збити і з'єднати з кремом.
Коржі з'єднати, промазав кремом. Між кремом зробити прошарок з журавлини. Зверху прикрасити шматочками лайма і ягодами журавлини.
Для приготування потрібно
Для тіста:
200 грам борошна
40 грамів цукру
150 г вершкового масла
Для крему:
250 грамів маскарпоне
сік і цедра лайма
100 грамів цукру
2 яйця
100 мл збиті вершки
150 грам сушеної журавлини (замочити)
Для прикраси:
скибочки лайма, цукрова пудра
Спосіб приготування
Змішати борошно з цукром, додати 3-4 столові ложки холодної води, масло не розморожуючи, швидко порубати ножем. Обернути тісто в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Розкачати тісто на посипаний борошном деко, толщенной приблизно в 2 см, проколоти вилкою в декількох місцях і поставити в холодильник на годину. Перед випіканням накрити пергаментним папером і зверху насипати гороху для вантажу. Випікати 15 хвилин при 180 градусах Цельсія, а потім вийняти з духовки, зняти папір і горох. Корж розрізати на дві частини. Зробити крем: маскарпоне пюре з'єднати з соком і цедрою лайма, цукор і яйця збити і з'єднати з кремом.
Коржі з'єднати, промазав кремом. Між кремом зробити прошарок з журавлини. Зверху прикрасити шматочками лайма і ягодами журавлини.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.