Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
М'ясні рулетики з кунжутом
Опубліковано : 14-06-2015, 17:28 | Категорія: Хобі
Щоб приготувати рулетики зі свинини для гарячої закуски потрібно:
• 600 - 700 г м'якоті нежирної свинини
• сіль, спеції, рубана зелень
• упаковка готового листкового тіста з 2-х шарів
• масло
• 3 ст. л. кунжуту
Як приготувати:
1. Свинину вимити, промокнути, нарізати скибочками. Скибочки в один шар покласти в нові поліетиленові пакети і обережно відбити, щоб зберегти цілими.
2. Посипати м'ясо сіллю, перцем і свіжою зеленню.
3. Пласти розмороженого тесту відокремити один від іншого і розкачати в коржі однакового розміру досить тонко. Один пласт намазати маслом, краще тонким шаром вершкового, трохи посолити тонкої сіллю і злегка присмачити перцем. Зверху покласти і легко притиснути другий пласт.
4. На підготовлене тісто викласти м'ясо рівномірним шаром без пропусків.
5. Згорнути тісто зі свининою в щільний рулет.
6. Рулет нарізати на порції, довжиною 2 - 3 см. R3r3r353.
7. Кожен шматочок поставити на змащений маслом або маргарином деко, верхню поверхню густо посипати кунжутом. Запікати при 180 0С 40 - 45 хв. Щоб тісто не пересохло, а м'ясо добре пропеклося, поставити вниз духовки невелику ємність з водою.
8. Смак рулету можна змінити. Для цього на м'ясо покласти будь-яку начинку, наприклад, суміш тертого сиру з яйцем, смажена цибуля, дрібно нарізаний болгарський перець або смажені гриби.
• 600 - 700 г м'якоті нежирної свинини
• сіль, спеції, рубана зелень
• упаковка готового листкового тіста з 2-х шарів
• масло
• 3 ст. л. кунжуту
Як приготувати:
1. Свинину вимити, промокнути, нарізати скибочками. Скибочки в один шар покласти в нові поліетиленові пакети і обережно відбити, щоб зберегти цілими.
2. Посипати м'ясо сіллю, перцем і свіжою зеленню.
3. Пласти розмороженого тесту відокремити один від іншого і розкачати в коржі однакового розміру досить тонко. Один пласт намазати маслом, краще тонким шаром вершкового, трохи посолити тонкої сіллю і злегка присмачити перцем. Зверху покласти і легко притиснути другий пласт.
4. На підготовлене тісто викласти м'ясо рівномірним шаром без пропусків.
5. Згорнути тісто зі свининою в щільний рулет.
6. Рулет нарізати на порції, довжиною 2 - 3 см. R3r3r353.
7. Кожен шматочок поставити на змащений маслом або маргарином деко, верхню поверхню густо посипати кунжутом. Запікати при 180 0С 40 - 45 хв. Щоб тісто не пересохло, а м'ясо добре пропеклося, поставити вниз духовки невелику ємність з водою.
8. Смак рулету можна змінити. Для цього на м'ясо покласти будь-яку начинку, наприклад, суміш тертого сиру з яйцем, смажена цибуля, дрібно нарізаний болгарський перець або смажені гриби.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.