Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Як приготувати курячі ніжки на сковорідці з цибулею? Рецепт.
Опубліковано : 11-04-2013, 18:11 | Категорія: Хобі
Приготувння обіду бо вечері не збере у вс бгто чсу, якщо ви зупинитеся н курячих ніжкх з цибулею. Сме по собі куряче м'ясо швидко готується, тому це ідельний врінт для експрес-готувння. Смчно, крсиво і швидко! Що ще потрібно? Тільки відповідний грнір, в якості якого, до речі, може бути будь-як кш, мкрони і кртоплю.
Інгредієнти н 2-3 порції:
- Курячі ніжки - 5-6 шт.;
- Цибуля ріпчст - 1 шт.;
- Соняшников олія - 15 мл.;
- Сіль і перець - н особистий смк;
- Черрі і зелень - для подчі.
Спосіб приготувння:
Курячі ніжки грненько вимити, обрізти зйве, повисмикувти пір'ячко, якщо попдються. По можливості злиште курятину у воді н 15 хвилин, потім промокніть пперовим рушником. Длі злегк посоліть і поперчіть ніжки. Перчити нйкрще через млинок, тк ромт перцю буде нсиченим. Якщо чс дозволяє, можн злишити курячі ніжки в спеціях н кільк хвилин і тільки потім смжити їх. Але, якщо чсу зовсім мло, тоді поспішіть розігріти сковорідку з олією і відпрвляйте туди курятину. Вогонь виствляйте трохи більше середнього, коли ніжки підрум'яняться, його можн буде переключити н середній. Цибуля очищємо, нрізємо, можн півкільцями бо великими кубикми. Відпрвляємо його до м'яс н сковорідку. Вогонь н цьому етпі повинен бути мінімльним, щоб цибуля не згорів у перші ж хвилини. Як тільки цибуля стне золотистим, знімємо сковорідку з вогню, її вміст переклдємо в невелику кструльку. Додємо трохи води (щоб не покривл м'ясо), нкривємо кришкою і тушкуємо н повільному вогні приблизно 5-7 хвилин, до готовності. Подємо курячі ніжки з грніром бо без, доповнюємо зеленню, цибулею і помідорми чері. Не зйвим до ткої стрви буде овочевий слт, який-небудь пікнтний соус (нприклд, імбирний, сметнний, грнтовий, чсниковий і т.д.). Приємного петиту!
Інгредієнти н 2-3 порції:
- Курячі ніжки - 5-6 шт.;
- Цибуля ріпчст - 1 шт.;
- Соняшников олія - 15 мл.;
- Сіль і перець - н особистий смк;
- Черрі і зелень - для подчі.
Спосіб приготувння:
Курячі ніжки грненько вимити, обрізти зйве, повисмикувти пір'ячко, якщо попдються. По можливості злиште курятину у воді н 15 хвилин, потім промокніть пперовим рушником. Длі злегк посоліть і поперчіть ніжки. Перчити нйкрще через млинок, тк ромт перцю буде нсиченим. Якщо чс дозволяє, можн злишити курячі ніжки в спеціях н кільк хвилин і тільки потім смжити їх. Але, якщо чсу зовсім мло, тоді поспішіть розігріти сковорідку з олією і відпрвляйте туди курятину. Вогонь виствляйте трохи більше середнього, коли ніжки підрум'яняться, його можн буде переключити н середній. Цибуля очищємо, нрізємо, можн півкільцями бо великими кубикми. Відпрвляємо його до м'яс н сковорідку. Вогонь н цьому етпі повинен бути мінімльним, щоб цибуля не згорів у перші ж хвилини. Як тільки цибуля стне золотистим, знімємо сковорідку з вогню, її вміст переклдємо в невелику кструльку. Додємо трохи води (щоб не покривл м'ясо), нкривємо кришкою і тушкуємо н повільному вогні приблизно 5-7 хвилин, до готовності. Подємо курячі ніжки з грніром бо без, доповнюємо зеленню, цибулею і помідорми чері. Не зйвим до ткої стрви буде овочевий слт, який-небудь пікнтний соус (нприклд, імбирний, сметнний, грнтовий, чсниковий і т.д.). Приємного петиту!
(голосів:4)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.