Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Реберця свинячі з ананасом
Опубліковано : 12-06-2015, 14:47 | Категорія: Хобі
Реберця свинячі з ананасом. Вимагаються продукти:
• реберця свинячі - кілограм;
• картопля - 4 бульби;
• перець солодкий - 1 великий стручок;
• ананас консервований - кілька кілець для прикраси.
Маринад:
• мед - 60 грамів;
• імбир мелений - чайна ложка;
• сік ананаса - 30 мілілітрів;
• масло оливи - 60 мілілітрів.
Сметанний соус:
• зубчики часникові - 2 штуки;
• сметана - 150 грамів;
• сік ананасовий - 30 мілілітрів;
• сіль;
• перець мелений (червоний).
Приготування:
1. Розрубує свинячі реберця. Перемішуємо інгредієнти для маринаду і отриманою сумішшю обмазуємо реберця. Залишаємо маринуватися приблизно на годину.
2. Очищаємо й промиваємо овочі. Ріжемо картоплю на скибочки, солодкий перець - на смужки. Укладаємо овочі разом з реберцями в сотейник. Заливаємо водою (дві третини склянки) і тушкуємо хвилин десять.
3. Для соусу подрібнюємо зубчики часнику, додаємо в сметану разом з ананасовим соком, солимо і перчимо, перемішуємо.
4. Реберця та овочі перекладаємо у форму, поливаємо підготовленим соусом і відправляємо на півгодини в духовку. Запікаємо при середньому жарі. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо консервованими ананасними кільцями.
Смачного!
• реберця свинячі - кілограм;
• картопля - 4 бульби;
• перець солодкий - 1 великий стручок;
• ананас консервований - кілька кілець для прикраси.
Маринад:
• мед - 60 грамів;
• імбир мелений - чайна ложка;
• сік ананаса - 30 мілілітрів;
• масло оливи - 60 мілілітрів.
Сметанний соус:
• зубчики часникові - 2 штуки;
• сметана - 150 грамів;
• сік ананасовий - 30 мілілітрів;
• сіль;
• перець мелений (червоний).
Приготування:
1. Розрубує свинячі реберця. Перемішуємо інгредієнти для маринаду і отриманою сумішшю обмазуємо реберця. Залишаємо маринуватися приблизно на годину.
2. Очищаємо й промиваємо овочі. Ріжемо картоплю на скибочки, солодкий перець - на смужки. Укладаємо овочі разом з реберцями в сотейник. Заливаємо водою (дві третини склянки) і тушкуємо хвилин десять.
3. Для соусу подрібнюємо зубчики часнику, додаємо в сметану разом з ананасовим соком, солимо і перчимо, перемішуємо.
4. Реберця та овочі перекладаємо у форму, поливаємо підготовленим соусом і відправляємо на півгодини в духовку. Запікаємо при середньому жарі. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо консервованими ананасними кільцями.
Смачного!
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.