Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Як приготувати млинцеві мішечки з м'ясом і печінкою? Рецепт.
Опубліковано : 16-04-2013, 10:49 | Категорія: Хобі
Млинці з нчинкою - Дуже смчне і ситне блюдо, ле виглядє воно дуже буденно. Для того щоб ндти цьому блюду святковості інрядності, спробуйте приготувти млинцеві мішечки з нчинкою, які можуть стти чудовою прикрсою будь-якого святкового столу. В якості нчинки можуть служити м'ясний бо рибний фрш, гриби бо сир, фрукти бо ягоди і бгто інших інгредієнти. У дному випдку ми пропонуємо рецепт млинцевих мішечків, нфршировних фршем з м'яс т печінки.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для приготувння млинців
- Молоко коров'яче - 1 літр
- Борошно пшеничне - 16 столових ложок
- Яйця курячі - 3-4 штуки
- Олія соняшников -? Склянки
- Цукор - 1 столов ложк
- Сіль - 1 чйн ложк
Для приготувння нчинки
- М'ясо (свинин, яловичин бо курк) - 500 г
- Печінк (свиняч, ялович бо куряч) - 500 г
- Цибуля ріпчст - 2 головки
- Вершкове мсло - 50 г
- М'ясний бульйон - 50 мл
- Сіль, перець - з смком
Для прикрси
- Цибуля зелен - 1 пучок
ПРИГОТУВАННЯ:
Приготувти нчинку, поки вон буде остигти - можн посмжити млинці. Отже, м'ясо т печінку відврити в підсоленій воді до готовності (бжно в різних кструлях, тк як м'ясо буде вритися довше). М'ясний бульйон не зливти, він ще зндобиться. Перекрутити відврене м'ясо н м'ясорубку. Цибулю дрібно ншткувти, підсмжити н повільному вогні до золотистого кольору н вершковому мслі, н сковороду до вже підсмженої цибулі виклсти отримний м'ясний фрш, додти м'ясний бульйон, сіль, перець з смком і трохи протушкувти фрш, постійно помішуючи, поки не випрується більш чстин рідини.
Поки нчинк остигє, приготувти млинці. Для цього змішти борошно, яйця, молоко, соняшников олія, сіль і цукор, грненько збити, можн міксером бо в блендері, щоб не було грудочок. Добре розігріту сковороду трохи змстити мслом, ле тільки для першого млинчик, всі нступні смжити н сухій сковороді - того мсл, що в тесті досттньо для того, щоб млинці не приствв. Посмжити млинці з двох сторін.
Для того щоб сформувти мішечки, необхідно н середину млинчик виклсти 1 столову ложку фршу, підняти крї млинчик з типом мішечк і перев'язти пір'їнкою зеленої цибулі (можн використовувти зелень кропу бо петрушки, ткож ниточки сиру Чечіль).
Млинцеві мішечки можн подвти як в грячому, тк і в холодному вигляді. Розігріти їх можн в духовці, в мікрохвильовці бо н сковорідці під кришкою, додвши вершкового мсл н дно. Прекрсним доповненням до млинцевим мішечкх може послужити курячий бо м'ясний бульйон.
Приємного петиту!
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для приготувння млинців
- Молоко коров'яче - 1 літр
- Борошно пшеничне - 16 столових ложок
- Яйця курячі - 3-4 штуки
- Олія соняшников -? Склянки
- Цукор - 1 столов ложк
- Сіль - 1 чйн ложк
Для приготувння нчинки
- М'ясо (свинин, яловичин бо курк) - 500 г
- Печінк (свиняч, ялович бо куряч) - 500 г
- Цибуля ріпчст - 2 головки
- Вершкове мсло - 50 г
- М'ясний бульйон - 50 мл
- Сіль, перець - з смком
Для прикрси
- Цибуля зелен - 1 пучок
ПРИГОТУВАННЯ:
Приготувти нчинку, поки вон буде остигти - можн посмжити млинці. Отже, м'ясо т печінку відврити в підсоленій воді до готовності (бжно в різних кструлях, тк як м'ясо буде вритися довше). М'ясний бульйон не зливти, він ще зндобиться. Перекрутити відврене м'ясо н м'ясорубку. Цибулю дрібно ншткувти, підсмжити н повільному вогні до золотистого кольору н вершковому мслі, н сковороду до вже підсмженої цибулі виклсти отримний м'ясний фрш, додти м'ясний бульйон, сіль, перець з смком і трохи протушкувти фрш, постійно помішуючи, поки не випрується більш чстин рідини.
Поки нчинк остигє, приготувти млинці. Для цього змішти борошно, яйця, молоко, соняшников олія, сіль і цукор, грненько збити, можн міксером бо в блендері, щоб не було грудочок. Добре розігріту сковороду трохи змстити мслом, ле тільки для першого млинчик, всі нступні смжити н сухій сковороді - того мсл, що в тесті досттньо для того, щоб млинці не приствв. Посмжити млинці з двох сторін.
Для того щоб сформувти мішечки, необхідно н середину млинчик виклсти 1 столову ложку фршу, підняти крї млинчик з типом мішечк і перев'язти пір'їнкою зеленої цибулі (можн використовувти зелень кропу бо петрушки, ткож ниточки сиру Чечіль).
Млинцеві мішечки можн подвти як в грячому, тк і в холодному вигляді. Розігріти їх можн в духовці, в мікрохвильовці бо н сковорідці під кришкою, додвши вершкового мсл н дно. Прекрсним доповненням до млинцевим мішечкх може послужити курячий бо м'ясний бульйон.
Приємного петиту!
(голосів:2)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.