Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Курка в червоному маринаді
Опубліковано : 9-04-2013, 17:34 | Категорія: Хобі
Зпорук чудового свят - добр зкуск і крсиве оформлення столу. І те, і інше - спрв рук господині. Курк в червоному мринді , Зпечен в рукві, стне не тільки окрсою столу, ле і головним блюдом. Куряче м'ясо просочується червоним вином і стє м'яким, ніжним і соковитим.
Для приготувння курки будуть потрібні нступні інгредієнти:
- Куряч тушк - 15 кг,
- Цибуля ріпчст - 2 шт,
- Чсник - 3 зубки,
- Червоне вино - 1 скл.,
- Оливков олія - 2 ст.л.,
- Сіль,
- Перець чорний мелений,
- Припрв до м'яс Хмелі-сунелі.
Курку помити під проточною холодною водою, нтерти ретельно сумішшю солі і перцю зсередини і зовні. Злишити в прохолодному місці н 2 години. Приготувти мринд : Червоне вино нлити в досить глибоку миску, додти сіль, оливков олія, припрву і пропущений через прес чсник. Всі склдові мринду ретельно перемішти. Цибулю нрізти кільцями, ле в мринд не додвти. Курку ретельно полити мриндом, втерти спеції і злишити в мринді години н 4. Кільк рзів курку потрібно перевернути. Поклсти курку в рукв для зпікння, зверху полити 3-м ст.л. мринду, обклсти курку кільцями цибулі. Рукв щільно зкрити кліпсою. Відпрвити курку в розігріту духовку н 1 годину і готувти при темпертурі 180 грдусів. Подвти н стіл в цілому вигляді. Ріжеться м'ясо легко, можн розібрти н порції рукми. Смчного!
Для приготувння курки будуть потрібні нступні інгредієнти:
- Куряч тушк - 15 кг,
- Цибуля ріпчст - 2 шт,
- Чсник - 3 зубки,
- Червоне вино - 1 скл.,
- Оливков олія - 2 ст.л.,
- Сіль,
- Перець чорний мелений,
- Припрв до м'яс Хмелі-сунелі.
Курку помити під проточною холодною водою, нтерти ретельно сумішшю солі і перцю зсередини і зовні. Злишити в прохолодному місці н 2 години. Приготувти мринд : Червоне вино нлити в досить глибоку миску, додти сіль, оливков олія, припрву і пропущений через прес чсник. Всі склдові мринду ретельно перемішти. Цибулю нрізти кільцями, ле в мринд не додвти. Курку ретельно полити мриндом, втерти спеції і злишити в мринді години н 4. Кільк рзів курку потрібно перевернути. Поклсти курку в рукв для зпікння, зверху полити 3-м ст.л. мринду, обклсти курку кільцями цибулі. Рукв щільно зкрити кліпсою. Відпрвити курку в розігріту духовку н 1 годину і готувти при темпертурі 180 грдусів. Подвти н стіл в цілому вигляді. Ріжеться м'ясо легко, можн розібрти н порції рукми. Смчного!
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.