Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Крупи. Приготування каш
Опубліковано : 15-07-2013, 20:36 | Категорія: Стиль і Мода
Кші - Це дієтичний, корисний, в теж чс поживний продукт. Не врто відмовлятися від вживння продукту з ншого дитинств. Кші, котлети, зпікнки можн приготувти з різних круп. Розсипчст і в'язк - врінти приготувння кш. Кшу «рссипуху» готують з цілісної, необроблений крупи, ткий як рис і гречк в мультиврці . Молочну (в'язку) кшу готують з усіх круп. При приготувнні кші вжливо дотримти првильні пропорції в поєдннні круп і рідини. Для розсипчстої кші вжливо суворо дотримувтися розрховної кількості рідини. Для молочної кші дотримння пропорцій рідини і крупи злежить від бжної консистенції кші. Перед тим, як почти врити кшу, слід дуже добре промити крупу. Кільк рзів, у проточній, прохолодній воді. Поки вод в крупі не стне прозорою. Особливо увгу треб приділити промивнні пшон. Ця круп містить тк звну «мучку», як ндє кші гіркувтий смк. Якщо круп небияк зсмічен, її потрібно перебирти. Гречну крупу промивють, тільки в тому випдку якщо в ній присутній пил. Гречну крупу для додння особливого смку можн обсмжити. Перлову крупу, для більш швидкого приготувння можн змочити у воді н 2-3 години. При готувнні розсипчстих кш вжливо води потрібно взяти стільки, щоб круп нбубнявіли. При нестчі рідини кш вийде сухою, при ндлишку вологи - в'язкою і клейкою. Крупу в більшості випдків зсипють у киплячу воду, зздлегідь солону. Врять н слбкому вогні. Поки круп не згусне її треб постійно помішувти. Після щільно зкрити кришкою, для того щоб кш упріл. Молочні кші солять до того як треб зклдти крупу. Солі для молочних кш використовується менше, ніж для розсипчстих кш. Для солодких кш н молоці сіль беруть у мінімльних кількостях, з смком.
Гречн кш з цибулею т грибми.
- Гречн круп - 25 ст.
- Сухі гриби (білі) - 50 гр.
- Цибуля - 2 шт.
- Мсло
- Сіль
Коли гриби нповняться водою і збільшться в розмірх, вийняти з води. Порізти дрібно. Зпм готувти у воді, в якій вони нбухли. У киплячу воду всипти гречну крупу. Все добре перемішти. Коли кш згусне, злишить її упревть н півтори години. Цибуля досить дрібно порізти, обсмжити. Змішти з кшею. У цьому рецепті можн використовувти як вершкове, тк і рослинн олія. Гриби для рецепт беруться будь - зморожені, свіжі, сушені.
Гречн кш з цибулею т грибми.
- Гречн круп - 25 ст.
- Сухі гриби (білі) - 50 гр.
- Цибуля - 2 шт.
- Мсло
- Сіль
Коли гриби нповняться водою і збільшться в розмірх, вийняти з води. Порізти дрібно. Зпм готувти у воді, в якій вони нбухли. У киплячу воду всипти гречну крупу. Все добре перемішти. Коли кш згусне, злишить її упревть н півтори години. Цибуля досить дрібно порізти, обсмжити. Змішти з кшею. У цьому рецепті можн використовувти як вершкове, тк і рослинн олія. Гриби для рецепт беруться будь - зморожені, свіжі, сушені.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.